Ana SayfaAltcoin HaberleriZerolend (ZERO) Projesinin Tüm Detayları

Zerolend (ZERO) Projesinin Tüm Detayları

Zero Coin, Zerolend projesinin yerel kripto para birimidir. Token 6 Mayıs tarihinde borsalarda listelenecektir. 

spot_img

ZeroLend ekosistemi, token sahipleri ve stakerlar için değer yaratmak üzere tasarlanmıştır. Projenin yerel tokeni olan Zero coin borsalarda listelenmeye başlayacak. Peki tam olarak, Zerolend ZERO Coin nedir, nasıl alınır, nereden alınır, hangi borsalarda listelenecek.

Zerolend Nedir?

ZeroLend, L2’ler (Linea, zkSync, Manta, Blast ve X Layer) üzerindeki en büyük borç verme piyasasıdır ve likit yeniden alım tokenleri (LRT’ler) ödünç verme, yönetişim, gerçek dünya varlıkları (RWA’lar) ödünç verme ve hesap soyutlamaya odaklanır.

ZeroLend Ekosistemi

Ekosistemdeki temel ürünler ve özellikler:

  • DeFi Borç Verme (Canlı): Kullanıcıların likidite sağlayıcısı ve borç alan olarak katılmasına olanak tanıyan, merkezi olmayan, gözetimsiz bir likidite protokolü. ZeroLend ayrıca birden fazla zincirde çeşitli desteklenen varlıklara borç verme ve borçlanma sağlamayı da amaçlamaktadır.
  • ZeroLend Governance ($ZERO) : ZeroLend Protokolünü yönetmek için $ZERO tokeni tarafından etkinleştirilen bir yönetişim sistemi.
  • Likit Yeniden Tutma Token Ödünç Verme (Canlı) : Kullanıcılar EtherFi, Puffer, Renzo ve Kelp gibi LRT’leri yatırabilir ve stabilcoin/ETH cinsinden kredi alabilir. Daha fazlasını öğrenmek için ” LRT Borç Verme ” konusunu okuyun
  • ZeroLend Protokolü Airdrop’ları : Protokolü kullanan kullanıcılar, yaklaşan zincir airdrop’lara hak kazanacaktır. Daha fazlasını öğrenmek için ” Protokole Uygun Teşvikler ” konusunu okuyun
  • Gerçek Dünya Varlık Borç Verme (Canlı) : Kullanıcılar, RWA’ları yatırabilir ve stabilcoin veya ETH biçiminde teminatlı kredileri alabilirler. Daha fazlasını öğrenmek için ” RWA Kredileri ” bölümünü okuyun
  • Hesap Soyutlama (Canlı): Bu özellik gazsız işlemlere, sosyal oturum açmalara, devredilen işlemlere vb. olanak tanır. Daha fazlasını öğrenmek için “Hesap Soyutlama” bölümünü okuyun.

ZeroLend’in TradFi kredilerinden farkı nedir?

ZeroLend, kullanıcıların mali veya coğrafi geçmişlerine bakılmaksızın güvenilir bir şekilde borç verebilecekleri/borç alabilecekleri, izinsiz bir borç verme protokolü sunar. ZeroLend ile cüzdanınızı bağlayabilir, gerekli teminatı yatırabilir ve kredi tutarını anında cüzdanınıza alabilirsiniz.

Uzun evrak işlerimiz yok veya kredileri seçici olarak onaylamamız haftalar sürmüyor.Geleneksel bankacılığın aksine, ZeroLend’de kripto varlıklarını tedarik etmek ve ödünç almak için teşvikler kazanırsınız. Kullanıcılarımız rekabetçi tedarik elde eder ve ortak projelerimizden APY, ekosistem puanları ve puanlar ödünç alır.

Desteklenen Varlıklar

Mavi Cips

Piyasa değeri 100 milyon doları aşan ve likiditesi en az 100 milyon dolar olan varlıklar bu kategoriye dahildir. Örnekler: $ETH, $WBTC, vb.Stablecoin’ler

Stabilcoinler kategorisi

1:1 oranında ABD doları değeriyle desteklenen kripto tokenları içerir.Örnekler: $USDT, $USDC, $DAI vb.

Verim Yatağı

Bu varlıklar, getiri sağlayan stratejilere katkıda bulunarak ZeroLend ekosistemindeki kazanç potansiyelini artırır. Örnekler: $ezETH, $rsETH, $weETH, $pufETH, vb.Yüksek riskBu kategori Blue Chips kriterlerine uymayan varlıkları kapsamaktadır.

Yüksek riskli varlıklar çeşitlendirme fırsatı sunar ancak artan riskle birlikte gelir.

Örnekler: $GRAI, $MUTE vb.

Zero Coin Nedir?

Zero Coin, Zerolend projesinin yerel kripto para birimidir. Token 6 Mayıs tarihinde borsalarda listelenecektir.  ZERO tokenomiklerinin uzun vadede sürdürülebilir olmasını sağlamak için, ZERO token enflasyonunun çoğu (likidite, hazine, özel satış vb. kaynaklı) token lansmanından itibaren 1 yıl içinde sona erecek.

Zero emisyonları, lansmandan 1 yıl sonra her 12 ayda bir yarı yarıya azaltılacak.TGE’den 12 ay sonra token arzının yaklaşık %78’i dolaşımda olacak. Geriye kalan %22’lik kısım ise üstel azalma kullanılarak serbest bırakılacak.

Zero Coin Nasıl Alınır?

Zero Coin en güvenilir Gate.io ve OKX borsası üzeriden satın alınır.

Earlyzero Nedir?

earlyZERO, $ZERO TGE’den sonra 1:1 oranında $ZERO karşılığında kullanılabilen, devredilemez bir ERC-20 tokenidir. Toplam 100 milyar $ZERO token arzının %10 ila %12’si, token öncesi büyüme aşamasında $earlyZERO ödüllerinin dağıtımına ayrılmıştır.

ZeroLend’deki likidite sağlayıcıları ve borçlular, seçilen varlığın getirisine ve ilgili borç verme piyasasına bağlı olarak erken SIFIR $ alırlar.Örneğin, ZeroLend’in Linea Market’inde $ETH sağlayarak kullanıcılar $earlyZERO tokenlarını alırlar. $ZERO tokenı yayına girdiğinde, EarlyZERO, ZERO ile 1:1 dönüştürülebilir hale gelecektir.

Zero Coin Özellikleri

  • Staking: Ve-tokenomik, ZeroLend’in ekonomik yapısının önemli bir bileşenidir. Önceden belirlenmiş bir süre boyunca SIFIR $ tokenlarını stake etmek ve oy emanetine bırakılmış (ve) tokenları almak. Zerolend, hem tek token staking’i hem de dLP staking’i birleştiren benzersiz bir ve-modeli sunuyor.
  • Protokol Ücretleri: $ZERO tokenleri, ZeroLend ücretlerini ödemek için kullanılabilir.
  • Teşvikler: ZeroLend’e likidite ekleyen, kullanıcıları ZeroLend’e yönlendiren veya protokolü büyütmek için diğer görevleri tamamlayan kullanıcılar, $ZERO tokenları kullanılarak ödüllendirilecektir. Protokolün gelecekteki tüm potansiyel airdrop’ları da token stakerları arasında dağıtılacak.
  • DeFi Ekosistemi ile Entegrasyon: $ZERO diğer DeFi platformlarıyla entegre olacaktır. Bu platformlar arası entegrasyon, kullanıcıların ZERO $’ı DeFi kredileri için teminat olarak kullanmalarına, kazanç elde etmelerine veya diğer DeFi kullanım senaryolarında bunun faydalarından yararlanmalarına olanak tanır.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi TWİTTER ve TELEGRAM'da takip edebilirsiniz! Airdrop ve Yeni Çıkacak Coinler için YOUTUBE Kanalımıza Katılın!


Sorumluluk reddi: Bu bir basın bülteni olup burada yazılanlar www.bilgikripto.com ekibinin görüşlerini yansıtmamaktadır ve yatırım tavsiye niteliğinde değildir. Kaldıraçlı işlemlerde , kripto para yatırımlarında , ön satış alımlarında yüksek kayıp riski mutlaka göz önüne alınmalı, herhangi bir platforma yatırım yapmadan önce geniş kapsamlı araştırma yapılmalıdır.

Diğer Yazılar

Günün Kripto Haberleri

Popüler Yazılar