DigitalBits, tüketici dijital varlıklarına güç sağlamak için kullanılan, kullanımı kolay bir açık kaynaklı blok zinciri olarak tanımlanmaktadır. DigitalBits aslında bir Stellar çatallanması ve Stellar ağının bir çok yeteneğini bünyesinde barındırmaktadır. Farklı olarak jeton sertifikalandırma servisi ve otomatik algoritmik jeton dağıtımı gibi anahtar özelliklerle farklılaştırılmıştır. Peki tam olarak DigitalBits Nedir ? XDB Coin Nedir ? XDB Coin Kaç TL ? DigitalBits Toplam Arz ! XDB Coin Nasıl Alınır ?
DigitalBits Nedir ?
DigitalBits, tüketici dijital varlıklarına güç sağlamak için kullanılan, kullanımı kolay bir açık kaynaklı blok zinciri olarak tanımlanmaktadır. DigitalBits aslında bir Stellar çatallanması ve Stellar ağının bir çok yeteneğini bünyesinde barındırmaktadır. Farklı olarak jeton sertifikalandırma servisi ve otomatik algoritmik jeton dağıtımı gibi anahtar özelliklerle farklılaştırılmıştır.
DigitalBits blok zinciri, “markalar için blok zinciri” olarak bilinmektedir. Markalar DigitalBits ağından yararlanabilir ve doğrudan tüketici uygulamalarına bağlanabilir. Herkes DigitalBits kullanarak dijital varlığını başlatabilir ve bu varlığı bir uygulama mağazasında bulunabilecek normal bir uygulamaya bağlayabilir. Bu tür varlıklar, markalı dijital varlıklar olarak bilinir ve dijital para birimi, sabit para veya değiştirilemez token (NFT) şeklinde olabilir. Markalı dijital varlıklar, tüketicilerin her gün harcayabilecekleri yüksek düzeyde tüketici katılımı, pazar istihbaratı ve genel değeri desteklemek için tasarlanmıştır. Markalı dijital varlığa örnek olarak bir perakende markası için sadakat puanları, hediye kartları, mağaza kredisi ve daha fazlası verilebilir.
Ana akım kripto benimsemeye odaklanan DigitalBits, tüketici markaları ve uygulamaları ile bütünleşerek gerçek bir dünya sorununu çözmeyi amaçlamaktadır. Markalı dijital varlıkları doğrudan tüketiciye yönelik uygulamaya yerleştirerek sorunsuz bir kullanıcı deneyimi yaratmaktadır.
DigitalBits, zincir üstü varlık likiditesi potansiyelini daha da desteklemek için çoklu atlama teknolojisini kullanır. Bu, tüketicilerin daha fazla likiditeye izin vererek mevcut herhangi bir varlığa erişme olanağına sahip olacağı anlamına gelmektedir. Örnek verecek olursak ; Çoklu atlama, bir kullanıcının kahve puanlarını havayolu puanlarıyla sorunsuz bir şekilde takas etmesine imkan tanımaktadır.
Çoklu atlama, doğrudan bir pazarın yokluğunda, işlemlerin 6 ara atlama noktasına kadar tamamlanmasını sağlar. Bu, böyle bir durumda ekosistemdeki diğer tüm sipariş eşleşmelerini birleştirir ve sonuçta ilk ticareti tatmin eder.