Flash, Bitcoin’de GameFi, AI ve Meme kültürünü geliştirmek için Taproot tarafından desteklenen en büyük Bitcoin yerel NFT düzenleme platformudur. Bu yazımızda Flash coin nedir, nasıl alınır, nereden alınır sorularının cevabı vereceğiz. Yeni çıkan coinler Bilgi Kripto haber sitesinde.
FLASH Coin Ticaretine Katılmak İçin Buradan Kaydolun, Kripto Boğasını Kaçırmayın!
Flash Protocol (FLASH) Coin Nedir?
Flash Protokolü, yüksek işlem hızı ve düşük işlem maliyetiyle Bitcoin yerel varlıklarını / NFT’yi basmak, ticaretini yapmak ve kazanmak için Taproot destekli yeni bir merkezi olmayan protokoldür.
Flash Protokolü dört temel kullanım durumu sunar:
1) İlk varlıklar ve NFT ihracı, %100 izin gerektirmeyen ve uygun maliyetli bir süreç
2) Taproot ekosistemi projelerini destekleyen Gitcoin benzeri bir platform olan BTC Angel Hub
3) Varlık likiditesini artırmak için özel olarak tasarlanmış pazar yeri
4) Flash Chain’de BTCFi
Flash Chain, Bitcoin yerel varlıkları için staking, takas ve borç verme gibi gelişmiş BTCFi işlevlerine yönelik bir altyapıdır. BTCFi gibi kullanım durumlarını etkinleştirmek için Flash Chain üzerinde bir FlashVM gerçekleştirilecektir.
Flash Protocol (FLASH) Coin Nasıl Alınır?
FLASH Coin Satın almak için aşağıdaki adımları takip ediniz;
- Buradan Kaydolun.
- FLASH/USDT işlem çiftini bulun.
- Alım-satıma başlayabilirsiniz.
Flash Protocol (FLASH) Coin Nereden Alınır?
FLASH coin ilk kez Gate.io borsasında listelenecektir. FLASH satın almak ve ticaret yapmak için en popüler borsa Gate.io ‘dur.
FlashChain Nedir?
FlashVM’nin mimarisi iki katmana ayrılmıştır: yerleşim katmanı ve doğrulama katmanı. İkisi arasındaki birlikte çalışabilirlik, Bitcoin’e özgü yaklaşımının bir kanıtı olan MAST ve Eşik İmzalarına dayanmaktadır ve kullanıcıların, katman 1 halka açık zincirde Bitcoin DeFi’nin özünden faydalanmalarını sağlar.
Bu ayrım, varlıkların Flash Chain’e köprülenirken Bitcoin’e özgü bir ekosistem içinde kalmaları ve blockchain alanındaki katman sınıflandırmalarının sınırlarını yeniden tanımlamaları anlamına gelir.
FlashVM’nin Yerleşim Katmanı ve Bitcoin ağının güvenliği ve kesinliği için temeli, Bitcoin ile Flash Zinciri arasında güvenli bir köprü oluşturmak için Köprü Komut Dosyası ve MAST’ın yanı sıra Eşik İmzalarını kullanarak işlemlerin Bitcoin’in sağlam güvenlik mekanizmalarına bağlanmasını sağlar ağ.
Bunun altında işlem hesaplamasının ve indekslemenin gerçekleştiği Doğrulayıcı/Sıralayıcı Katmanı bulunur. Hesaplamadan sorumlu olan Flash Node’lar burada işlemleri işler ve yürütme izleri oluşturur, işlem verilerinin zamanında işlenmesini ve doğrulayıcılar tarafından doğru şekilde doğrulanmasını sağlar. Doğrulayıcılar, işlemin kanıtlanması için koordinatörlerle etkileşime girer. Bu katman, ağın güvenliğini desteklediği için FlashVM’nin fikir birliği mekanizması için gereklidir.